"Elegancija je jedina lepota koja nikad ne prolazi."

Pozdrav. Počelo je proleće, što znači da je vreme da unesemo vedrinu i vesele boje u naše ormare i odevne kombinacije. Proleće je moje omiljeno godišnje doba. Šarenoliko cveće svuda oko nas, zelenilo, pregršt boja i smeha na ulicama omiljenih gradova i omiljenim mestima. Jedna od dražih boja je meni žuta. Većina žena koja su krupnijih građa izbegavaju vesele boje. Zašto? I ja se pitam! Ostavimo predrasude, i ovog proleća izgledajmo najbolje sto možemo. Ja sam tu da nas podržim i pružim samopouzdanje. Verujem da svaku od nas nekad nervira neki deo dela. Bilo da je to stomak, butine, ruke ali zapamtite jedno. Savršene ste i to je nešto što uvek trebate da ponavljate sebi. Najbitnije je da naučite da volite i poštujete sebe baš onakvu kakva jeste. Crna je sigurno najbolja boja koja može prikriti naše nesavršenosti, ali veliku ulogu igraju i kroj i oblik odevnog dela.

 

 

 

 

 

 

 

Hello. Spring is here, which means it's time to bring serenity and joyful colors to our wardrobes and dress combinations. Spring is my favorite season. Colorful flowers all around us, greenery, lots of colors and laugh in the streets of favorite cities and places. One of the dearest color for me is yellow. Most of curvy women avoid to wear cheerful colors. Why? I am wondering too! Leave prejutice, and this spring look the best you can. I am here to support and give you confidence. I belive that each of us sometimes annoys some part of our body. Whether it's a stomach, thighs or hands, you need to remember one thing. You are perfect, and that's only you need to repeat yourself every day. The most important thing  is to learn to love and appreciate  yourself just the way you are. Black is for sure the best color that can hide our imperfections, but the shape and cut of the garment play a big role as well.

Ove crne pantalone su totalni hit u svetu. Zbog ove trake sa bočne strane vizuelno produžavaju vaše noge, sužavaju figuru a i mogu se iskombinovati na milion nacina. Ja sam ih ovaj put iznela sa ovom žutom košuljom koja je izgledu dala jednu vedrinu. Odlično se slažu sa crnim salonkama tako da ovu kombinaciju možete nositi za odlazak na posao, pogodna je i za večernji izlazak uz malo jači make up, ali se naravno mogu kombinovati i sa običnim patikama i nekom retro duksericom ili majicom za fakultet ili šetnjicu gradom. Za ovaj post sam se odlučila baš za tu varijantu sa crnim salonkama i torbom za odlazak na posao, naravno sve je upotpunjeno satom, jednostavnom ogrlicom i natural make up izgledom, a u nekom od sledećih postova ću vam pokazati i kako bih ja njih iznela u nekoj dnevnoj varijanti. Slobodno mi pišite o tome šta vas zanima ili ukoliko imate nekih ideja o čemu bi želeli da pišem. 

 

 

 

 

 

 

 

These black pants are a total hit in the world. Due to this side-by-side tape visually extending your legs, tearing the figure and can be combined in a miliom ways. I put it this time with this yellow shirt which gave the appearance  one cheerfulness. They perfectly fit with black salons so you can wear this combination for going to work, but it is also great for evening exit with a little bit more striking make up, or they can be used with regular sneakers and some retro sweatshirt or t-shirt for going to college or walking through the city. For this post i decided for that variant with black salons and a bag for going to work, of course everything is completed with a clock, simple necklace and natural make up look. In one of the following posts i will show you how i would put them in one of a daily variant. Feel free to write me about what you are interested in or if you have some ideas you would like me to write about.