"Garderoba neće promeniti svet, žene koje je nose hoće."

Pozdrav. Pre svega imam jedno pitanje za vas. Da li slušate šta vam drugi govore kada je u pitanju oblačenje ili se uvek oslanjate na sebe? Iz mog iskustva većina uvek sluša druge. Moj vam je savet da uvek i isključivo slušate samo sebe. Razlog je jednostavan, ne možete udovoljiti svim ljudima. Neki će reći da vam neki komad odeće stoji predivno dok će neko reći "ne nikako" jer lepota je u oku posmatrača. Zato uvek verujte sebi jer kao što sam i rekla u prethodnom postu najvažnije je da budete srećne i zadovoljne sobom, samim tim će i svi ostali. U to sam se i sama uverila. Na primer, svi govore ne smem da nosim svetliji jeans jer u njima izgledam kao da imam koji kilogram viška. U većini slučajeva to i jeste istina, ali iz mog ugla je najbitnije kako ćete nešto izneti.

 

 

 

 

Hello. First of all, i have a guestion for you. Do you listen to what others say to you about dressing up or do you always rely on yourself? From my experience, most of people always listen to others. My advice it is to always and exclusively listen to yourself. The reason is simple, you can not satisfy all people. Some will say that some piece of clothing is beautiful to you while someone will say "not at all" because beauty is in the eye of the observer. So always belive yourself, as i said in the previous post, the most important thing is to be happy and satisfied with yourself, and so everyone else will. For example, i hear many girls saying i can't wear a lighter jeans because in them i look like i have few pounds more. In most cases, that is true, but from my point of view, the most important thing is that how you will bring something out.

 Ja sam neko ko ruši predrasude, sasluša svakog ali se uvek na kraju odlučim za ono što ja smatram da meni najviše odgovara jer sama sebe najbolje poznajem. Verujte u sebe. Iz tog razloga sam odlučila da za ovaj post obučem baš svetlije pantalone i ako imam krupnije noge. A da li sam pokazala da svetliji jeans može da izgeda dobro i na nekome ko ima krupnije noge, to je na vama da procenite. U kombinaciji sa ovim crnim duksom sa perlicama, zutim patikicama, crnom malom torbicom i naravno natural make up look-om mislim da izgledaju savršeno. Žuta je boja koja će osvežiti svaki outfit, tako da savetujem odevne komade u ovoj boji. Ova kombinacija je odlična za odlazak na fakultet, dugu šetnju gradom ili sedenje u omiljenom kafiću i tračarenje sa drugaricama.

 

 

 

I am someone who breaks prejudice, i appriciate everybodys opinion but i always decide finally what i find most appropriate to me because i know myself the best. Just belive in yourself. For this reason i decided to wear this light jeans for this post although i have thicker legs. And have i shown that a lighter jeans can come out well and in someone who has thicker legs, it's up to you to judge. In combination with this black sweatshirt with beads, yellow sneakers, black little handbags and of course a natural make up look i think they look perfect. Yellow is a color that will refres every outfit, so i advice a lot of clothes in this color. This combination is great for going to college, a long walk through the city or sitting in a favorite coffee shop and gossip with the girls.