''Jednostavnost je glavna istina elegancije.''

Pozdrav. Današnji post ću posvetiti prelepim Leo Mazzotti narukvicama u koje sam se zaljubila na prvi pogled. Ja sam oduševljena njihovom jednostavnošću. Za brend Leo Mazzotti sam skoro saznala i to je brend koji je inspirisan Italijom i njenom modnom kulturom gde je i najsitniji detalj stila važan.

 

 

Greeting. I will dedicate today's post to the beautiful Leo Mazzotti bracelets that I fell in love with at first sight. I'm thrilled with their simplicity. For the brand Leo Mazzotti I found out about month ago and it's a brand inspired by Italy and its fashion culture where the smallest detail of style is important.

Tako je zatim u Švajcarskoj nastao čitav niz nakita kombinacije Italijanskog dizajna i Švajcarake preciznosti. Citat koji predstavlja sliku celokupnog brenda Leo Mazzotti je "Lepota je u jednostavnosti", što zaista i jeste istina. Leo Mazzotti narukvice odgovaraju svakom stilu, bilo da ste za avanturu ili za šik događaj ubeđena sam da ćete pronaći pravu narukvicu za prave prilike.

 

 

 Thus, in Switzerland, a whole series of jewelry combinations of Italian design and Swiss precision were created. The quote that represents the image of the entire brand Leo Mazzotti is "Beauty can be found in simplicity," which is really true. Leo Mazzotti bracelets correspond to any style, whether for an adventure or a chic event I am convinced that you will find the right bracelet for the right opportunities. 

Ja sam za sebe odabrala ove dve nijanse, ali neću se zaustaviti samo na tome. Kvalitet je još jedna stvar sa kojom sam oduševljena, tako da nema greške. Skoro je objavljena i nova kolekcija tako da se nadam da će svako od vas naći ono što mu najviše odgovara. Ovo je linkhttp://www.leomazzotti.com/ gde možete pogledati šta se sve nalazi u ponudi i nadam se izabrati nešto što će vam odgovarati. Ukoliko nađete ono što vam odgovara i želite da poručite iskoristite moj Instagram pseudo: sanela_cikalina za 10% popusta. 

 

 

I chose these two shades for me, but I will not stop just about it. Quality is another thing I am delighted with, so there is no mistake. A new collection has recently been published, so I hope that each one of you will find what suits him most. This is the linkhttp://www.leomazzotti.com/ where you can see what's on offer and I hope to choose something that will suit you. If you find what suits you and want to order, use my Instagram pseudo: sanela_cikalina for a 10% discount.