'' Ko god da je rekao da novac ne može kupiti sreću, nije znao gde treba da ode u šoping!''

Pozdrav. Svakom od nas naiđe period kada mu se čini da mu jednostavno ništa ne ide od ruke ali ništa ne treba prepustiti slučaju već se najbolje obucite, našminkajte i već ćete se osećati mnogo bolje. Treba pronaći nešto što vas čini ispunjenim i u tome uživati, i nikad ne izgubiti osmeh i samopouzdanje. Današnji outfit mi je posebno drag, jer obožavam ovu košulju. Odličan je za posao, ali i za izlazak sa drugaricama do grada. 

 

Greeting. Each of us has a bad period when it seems that anything is not right, but nothing should be left to the case. So get dressed, make yourself look the best you can and you will already feel much better. You need to find something that makes you happy and enjoy it, never lose a smile and self-confidence. Today's outfit is especially dear to me, because I adore this shirt. It is great for work, but also for going out with friends to the city.

 

Predivna prolećna košuljica u kombinaciji sa krop crnim pantalonama se odlično uklopila sa nude sandalama koje su preudobne, a koje sam kupila u Italiji. Marama je modni detalj koji se mnogo nosi ove sezone i daje neku vedrinu pa ih zbog toga ja obožavam, ali se i savršeno se uklapa uz moj današnji outfit. Moja parola je manje je više, što znači da i jednostavnost može biti primećena ukoliko se pravi komadi odeće iskombinuju na pravi način. 

 

The splendid spring shirt in combination with the cropped black pants fit perfectly with the sandals that are very comfortable , which I bought in Italy. This scarf is a fashionable detail that is much worn this season and gives some serenity and I adore them for that, but it fits perfectly with my today's outfit as well. My motto is "less is more", which means that simplicity can be noticed if the proper pieces of clothing are combined in the right way.